Grupo Crit

Grup Crit és una multinacional de serveis globals en Recursos Humans present a 15 països (Espanya, França, Portugal i Estats-Units, entre d'altres).

Som un dels principals actors en el mercat de treball temporal i la selecció de personal, tant nacionalment, com internacionalment. A nivell internacional, el Grup va presentar el 2019 una facturació de 2488M€. A Espanya actuem com a ETT, com a empresa de consultoria i com a Agència de Col·locació. (Crit Interim España ETT SL, Amb Cif B81171712 i el codi d'Agència de Col·locació Nº 9900000107)

Treballem per donar als nostres clients i candidats un tracte proper, posant la digitalització al servei de les persones, i amb el suport i les garanties d'un gran grup internacional.

Ofertes de treball relacionades

Grupo Crit
Llíria
Carretoner/a

Des de Grup Crit seleccionem a un/a experimentat/a CARRETILLERO/A per a important empre...

Grupo Crit
Quart de Poblet
Electromecànic/a Oficial 1a

Des de Grup Crit seleccionem un Oficial de 1a d'Electromecànica (H/M) en zona Quart de ...

Grupo Crit
València
Mecànic/a

Si tens experiència 2/3 anys com a mecànic/a de vehicles, i busques una feina en què ti...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo Crit i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV