Assistent/a personal

Fundación Adecco Foios

Tens experiència en la cura de persones dependents?¿Estàs buscant una ocupació que compaginar amb altres tasques? Si és així, aquesta és la teva oportunitat laboral.

Important empresa del sector sanitari està buscant un/a assistent/a personal.


Funcions

Atendre persones en situació de dependència en activitats personals, laborals, formatives, culturals, esportives i socials.

Possibilitar una major autonomia en l'exercici de les activitats bàsiques de la vida diària, la seva inclusió i participació en la comunitat en els termes previstos en la Convenció de Nacions Unides de Drets de les Persones amb Discapacitat.

Potenciar al màxim l'autonomia i la capacitat d'autodeterminació de l'infant o adolescent.

Contribuir a fer efectiu el seu dret al desenvolupament integral i el principi d'inclusió social en tots els àmbits de la seva vida, enfortint el seu projecte vital sota un prisma centrat en la persona.

S'ofereix

HORARI: 

  • Dilluns: 17:45 - 20:00h.
  • Dimarts: 13:30 - 16:30h. (formació i reunió d'equip) i 18:00 - 21:00h.
  • Dimecres: 19:15 - 21:00h.
  • Dijous: 17:45 - 21:00h.

SALARI: segons conveni.

CONTRACTACIÓ: indefinida.

Perquè creiem en el Talent i no en les etiquetes estem compromesos amb la no discriminació per raó de raça, edat, sexe, estat civil, ideologia, opinions polítiques, nacionalitat, religió, orientació sexual o qualsevol altra condició personal.

Aquests són els nostres principis, els que guien la nostra forma d'actuar, la nostra forma de ser, d'entendre i liderar el mercat laboral.

 






Requisits

Formació acadèmica: Auxiliar d'infermeria, Atenció a Persones en Situació de Dependència, Tècnic/a en Integració Social, Tècnic/a en Educació Infantil, Altres.

Experiència prèvia: es tindrà en compte, però no és imprescindible.

Coneixements bàsics del paquet office.