Blatem

Blatem porta més de 60 anys treballant amb el color, una llarga trajectòria d'evolució constant i creixement basat en el compromís amb el client, la innovació, la qualitat i el desenvolupament de solucions de confiança.

El compromís amb la qualitat és una de les claus del nostre èxit. Determina qui som com a organització i suposa un requisit imprescindible per al nostre treball diari.

A Blatem tenim un triple compromís:

  • Amb el nostre equip humà, format per professionals amb trajectòria, responsables de l'evolució cap a l'excel·lència de la companyia.
  • Amb el nostre entorn, que abordem a través del respecte del medi ambient i de la participació en iniciatives solidàries.
  • Amb els nostres clients, per als qui unim tecnologia i qualitat amb l'objectiu d'aconseguir una oferta completa de solucions avançades a través de les nostres diferents divisions.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Blatem i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV