Beta Formación

A Beta Formación portem més de 35 anys al servei de la formació.

Motor de la societat, eix del treball i del món professional, potenciadora del talent, creadora de persones i clau de l'evolució. Des del món Beta entenem la formació com a clau de les demandes de la realitat empresarial.

Naix amb la vocació d'oferir als/les clients externs/es una formació de qualitat, que satisfaci les seves necessitats i expectatives, i als/les clients interns/es una correcta gestió dels recursos disponibles.

Al llarg dels anys s'han anat modificant les matèries i els tipus de formació impartits i és que no podia ser d'altra manera tractant-se d'un sector en el qual cal atendre d'una forma contínua al que en cada moment demanda la societat.

D'aquí que de les clàssiques ensenyances de mecanografia i taquigrafia, s'hagi passat a treballar en noves tecnologies informàtiques, disseny de pàgines web, idiomes, etc., potenciant sempre les àrees transversals.

En quines àrees formem actualment?

  • Cicles formatius
  • Preparació d' Oposicions
  • Idiomes
  • Formació contínua i ocupacional
  • Formació per a empreses que demanen un aprenentatge continu per als seus empleats/des

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Beta Formación i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV